Román kollektív - HUNGEXPO

Román kollektív

Román kollektív részvétele az OTTHONDesign Ősz 2022 kiállításon

A Román bútorok – Stílus, Kényelem, Tartósság márkanév alatt 11 román bútorgyártó cég mutatja be termékeit és kollekcióit, a klasszikus és modern bútoroktól az egyedi belsőépítészeti kiegészítőkig. A kollektív bemutatkozását a román Üzleti Környezetvédelmi, Kereskedelmi és Vállalkozási Minisztérium támogatja, és a Román Bútorgyártók Szövetségével közösen szervezik.

Látogassa meg őket a H pavilon 104, 203, 206 standjain!

MOBILADALIN SRL

A MobilaDalin egy 1992 óta működő romániai bútorgyártó cég. Magas minőségű, kárpitozott bútorokat készítenek és széles termékkínálattal rendelkeznek. Jelenleg mintegy 150 üzletben értékesítik termékeiket Romániában, Magyarországon és Moldovában és mára már 100 000 család élvezi a kárpitozott bútoraik nyújtotta kényelmet.

SIMEX SA

A SIMEX SA hálószobabútorok, étkezőbútorok, könyvespolcok, nappali bútorok, sarokelemek, székek széles választékát gyártja változatos stílusban és színárnyalatokban, legyen az tölgy, diófa, cseresznyefa, bükk vagy más alapanyag. Tervezőik kreativitása és képzettsége, valamint a bútorgyártásban jártas nagy, nyugati cégekkel folytatott hosszú és stabil együttműködés segíti őket abban, hogy eredeti modelleket alkossanak.

SIGSTRAT SA

A Sigstrat SA több mint 25 éves múlttal és jelentős gyártókapacitással rendelkezik. Késztermékeik között óvodai, iskolai bútorok és különféle székek találhatók. Fröccsöntött bükk rétegelt lemezeket is kínálnak széles minőségi és vastagságbeli választékkal, az európai szabványoknak megfelelően.

WOOD & FURNITURE CONTRACT SRL

Az SC WOOD & FURNITURE CONTRACT SRL tevékenysége összetett, széles termékskálát kínál: kárpitozott bútorok, bútorok forgácslapból és fabútorok, díszlécek, kisbútorok nagyobb mennyiségben vagy egyedi megrendelésre is.

ECOMATRIX SRL

Az ECOMATRIX egy romániai cég, amely tömörfa bútorok gyártására szakosodott, helyi munkaerővel és alapanyagokból.

LEMN PROD EX COM SRL

A Lemn Prod Ex Com egy bútorgyár, amely a legújabb technológiával rendelkezik, és kiváló minőségű termékeket szállít.

MONTANA CAMPENI SRL

A Montana tömör tölgy bútorkollekcióját mutatja be, mely tökéletes összhangba hozza a fafeldolgozás modern technológiáit a tölgy, és különösen a gőzölt tölgy egyedi tulajdonságaival.

NEWEL TURNING SRL

A Newel Turning román tervezésű, lakossági és irodai termékei választékát mutatja be. Termékeiket változatos színek és minták jellemzik.

Bővebben: https://homedesign-budapest.ro/