OTTHONDesign ŐSZ – Élettel teli otthon

Találkozzunk újra tavasszal
a CONSTRUMA / OTTHONDesign
otthonteremtési kiállítási csokron
2022. április 6-10. között!

VISSZATEKINTÉS 2021

A két év kihagyás után, harmadik alkalommal rendezett OTTHONDesign Ősz a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában kapott helyet november 5-7. között. A látogatók 70 kiállító újdonságait tekinthették meg: bútorokat, hideg- és melegburkolatokat, kandallókat, kályhákat, nyílászárókat, lakás- és épület dekorációs kiegészítőket, szőnyegeket, lakástextíliákat; tanácsot kaphattak belsőépítészettel és lakásdizájnnal foglalkozó szakemberektől, valamint megismerhették a lakóingatlanokkal kapcsolatos pénzügyi szolgáltatók és tanácsadók termékeit, szolgálatatásait.
Bővebben: ITT


Otthonunk nem csak egy lakóhely, hanem életünk központja. Itt éljük mindennapjainkat akár egyedül, akár családdal. Ez az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ha kell, ide vonulunk el a világ zajától, itt töltődünk fel, pihenünk. Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben nyújt segítséget  az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén.

2021. november 5-7. között az OTTHONDesign Ősz 3. alkalommal kínált lehetőséget az otthon kialakítását, belső helyiségek berendezését szolgáló termékkörök feltérképezésére. A kiállítók kínálata mellett speciális egyedi bútorok, design termékek, kiegészítők, tanácsadások, bemutatók, várták a látogatókat. A kiállítás már a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában várta az érdeklődőket.

A kiállítók által hozott termékek között található többek között bútor, burkolat (hideg és meleg), kandalló, kályha, design kiegészítők, szőnyegek, lakástextil, de még ajtó-ablak, pénzügyi szolgáltatás, tanácsadás is.

Programok 2021

MAGYAR DESIGN Pop Up Store néven ismét hazai tervezők hozzák el design kiegészítőiket  melyek a helyszínen azonnal meg is vásárolhatók. Többek között találkozhatnak a látogatók a Viaplant kreatív, növény összetételű alapanyagból készült tárgyaival vagy Paál Zsuzsa mintázattervező izgalmas, személyre szabott és különböző felületekre felvihető mintázataival, a Tilka egyedi világítás-kiegészítőivel, textilkábeleivel, a Fészek Részek hulladékmentesen előállított kisbútoraival, a ConCrazy látványos betonasztalaival, az Abstractive festményeivel és a Cata izgalmas, textilből készült kiegészítőivel.

DÍJMENTES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS
Az OTTHONDesign Ősz kiemelt szakmai partnere, a Lakberendezők Országos Szövetsége ingyenes lakberendezési tanácsadást is tart a helyszínen, melyen előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni, a kiállítás színpadára pedig szakértői beszélgetésekkel készülnek, mely a látogatók számára hasznos tanácsokkal szolgálhat egy lakásfelújítás előtt.

A design fókuszú és gasztronómiai kiadványairól híres BOOOK kiadó is jelen lesz, így színvonalas kiadványaiból is válogathatunk, akár már a karácsonyi ajándékozásra gondolva.

A SZETT ( Szőnyegtervezők Társasága ) tervezőinek egyedi tervezésű szőnyegeit, textilképeit, akusztikai paneljeit, takaróit, párnáit, bútorszöveteit, dekor tárgyait is megismerheti a nagyközönség, együttműködve magyar társtervezők bútoraival.

Kiemelt szakmai partnerünk, a FABUNIO Magyar Fa- és Bútoripari Unió bútorkiállítása péntektől vasárnapig látogatható: bemutatkozik a LOOP Bútorcsalád (Árkossy Bútor Kft.) és a MATCH moduláris kanapé (Homm Bútor), melyek a Magyar Divat & Design Ügynökség design Lab inkubációs programjának támogatásával valósultak meg, valamint a Zenélő szekrény (Multipraktik).
Bővebben: ITT