• #
  • #

SZETT - OTTHON

SZETT az  OTTHONDesign Ősz 2019 kiállításon

Van már Önnek magyar tervezésű szőnyege, párnája, takarója? Ha nincs, akkor látogasson el hozzánk az OTTHONDesign Ősz 2019 kiállításon!

A SZETT ( Szőnyegtervezők Társasága ) tervezőinek egyedi tervezésű szőnyegeit, textilképeit, akusztikai paneljeit, takaróit, párnáit, bútorszöveteit, dekor tárgyait ismerheti meg a nagyközönség, együttműködve magyar társtervezők bútoraival. Enteriőrjeinkben ötleteket adunk, hogyan használhatják meglévő termékeinket otthonaikban, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy megismerjék és egyedi igényekkel megkereshessék tervezőinket. Szeretnénk felhívni a figyelmet elsősorban a magyar szőnyegtervezés szépségeire, lehetőségeire, a magyar szőnyegtervezők magas színvonalú termékeire, valamint a magyar lakástextil- és bútortervezők egyedi termékeire.

Célunk a  magyar tervezésű kézműves, egyedi vagy kisszériás gyártású szőnyegek, lakástextilek piacának segítése, tervezőink és kollekcióik népszerűsítése. Szenvedéllyel alkotunk azért, hogy otthonaikban örömmel és büszkén tudják használni a magyar tervezők által tervezett szőnyegeket lakástextileket, bútorokat.

A vásár alatt izgalmas workshopokon engedünk bepillantást nyerni a szőnyegtervezés, valamint a szőnyeggyártás sokszínű világába. 
Bővebben olvashat: ITT

Ismerje meg a magyar szőnyeg - és lakástextil tervezés sokszínű világát, legújabb kollekcióinkat, tervezőinket!
SZETT tervezők, akiknek munkáit láthatják a kiállításon:
Bővebb információért kattintson a tervezők neveire!

Kalácska Zsanett, Kovács Móni, Lőrincz Lili Hanna, Lőrincz V. Gabi, Révész Eszter, Szabó Anikó, Róbert Vanda, Szirják Edit,  Módra Bettina, Vándor Kriszta, Veres-Veszprémi Lili.

Bútortervezők, és márkák:

Blum and WolfYoza /Józsa István , Hunik Design, PDSIGN,