• #
  • #

Pure Design

és a   együttműködése

A HUNGEXPO Zrt. a magyar kiállítási piac legrégebbi és legnagyobb tapasztalattal bíró kiállítás-szervezője. Szakkiállításai szinte kivétel nélkül adott iparág meghatározó piaci fórumát, üzleti találkozóhelyét, kihagyhatatlan gazdasági eseményét jelentik.

Ezek közé tartozik a nagy múltú CONSTRUMA építőipari szakkiállítás is, mely mára egy évente 50.000 látogatót vonzó igazi otthonteremtési csokorrá vált. Ennek részeként szervezi a HUNGEXPO immár hetedik éve az OTTHONDesign kiállítást, mely a lakberendezés és a design tavaszi fóruma, gazdasági találkozópontja. E kiállítás szervezése során évek óta együttműködik a HUNGEXPO a kreatív ipar néhány fontos szereplőjével, mint a MOME, Bútorszövetség, Halasi Rita és Németh Gabriella. A cél alapvetően az volt, hogy a hazai kreatívipar (elsősorban a lakberendezés terén) fiatal tervezőinek tehetségét megmutassuk a szakmának és a nagyközönségnek, teret és lehetőséget kapjanak, hogy kreatívitásukat szélesebb körben is ismerjék és elismerjék. Olyan projektek jöttek létre, mint a Magyar Design vagy a Download Design.

         
A képeket Glázer Attila készítette az idei Magyar Design standon.

Az idei évben – mely az OTTHONDesign fejlődésének következő szintjét is jelenti az október 12-14. között megrendezésre kerülő őszi kiállítással – a kreatíviparral kiépített kapcsolatunk is új szintre lépett, amikor stratégiai együttműködésre léptünk a kreatívipar legmeghatározóbb eseménysorozatával a 15 éves Design Hét Budapesttel. Ennek egyik „gyermeke” a Pure Design projekt, mely tulajdonképpen a Magyar Design stand továbbgondolása, hisz ott több fiatal tervező bemutatkozott már az elmúlt években, közülük többen már megértek az önálló megjelenésre is. Ilyen például a YOZA, azaz Józsa István is, vagy a Hannabi, azaz Rácz Anikó bútortervező, akik résztvevői voltak anno a Magyar Design standnak, az idei év tavaszán pedig már a Pure Design keretében önálló standdal voltak jelen a kiállításon. Az őszi OTTHONDesign kiállításon szeretnénk a Design Hét Budapest fesztivállal közösen ezt a projektet kiszélesíteni, hogy minél több olyan fiatal tervező tudjon – viszonylag alacsony költséggel – megjelenni a kiállításon, akik már eljutottak a brand építésük azon fokára, hogy készek egy önálló megmérettetésre – immáron piaci körülmények között. Reméljük ezzel újabb sikerprojekteket indítunk el!

A designereknek szóló speciális ajánlatról bővebb információt Katona Angéla kiállítási igazgatótól és Popovics Nóra értékesítési managertől kérhet.

Várjuk érdeklődését!

Kiállítási igazgató
Katona Angéla
Telefon: 06-1 263-6025; 06-30 446-1311
E-mail: katona.angela@hungexpo.hu

Értékesítési manager
Popovics Nóra
Telefon: 06-1 263-6103; 06-30 961-1635
E-mail: popovics.nora@hungexpo.hu