• #
  • #

Pure Design

és a   együttműködése

A HUNGEXPO Zrt. a magyar kiállítási piac legrégebbi és legnagyobb tapasztalattal bíró kiállítás-szervezője. Szakkiállításai szinte kivétel nélkül adott iparág meghatározó piaci fórumát, üzleti találkozóhelyét, kihagyhatatlan gazdasági eseményét jelentik.

Ezek közé tartozik a nagy múltú CONSTRUMA építőipari szakkiállítás is, mely mára egy évente 50.000 látogatót vonzó igazi otthonteremtési csokorrá vált. Ennek részeként szervezi a HUNGEXPO immár hetedik éve az OTTHONDesign kiállítást, mely a lakberendezés és a design tavaszi fóruma, gazdasági találkozópontja. E kiállítás szervezése során évek óta együttműködik a HUNGEXPO a kreatív ipar néhány fontos szereplőjével, mint a MOME, Bútorszövetség, Halasi Rita és Németh Gabriella. A cél alapvetően az volt, hogy a hazai kreatívipar (elsősorban a lakberendezés terén) fiatal tervezőinek tehetségét megmutassuk a szakmának és a nagyközönségnek, teret és lehetőséget kapjanak, hogy kreatívitásukat szélesebb körben is ismerjék és elismerjék. Olyan projektek jöttek létre, mint a Magyar Design vagy a Download Design.

         
A képeket Glázer Attila készítette az idei Magyar Design standon.

2018. október 12-14. között megrendezésre került az I. OTTHONDesign Ősz, mely az OTTHONDesign fejlődésének következő szintjét is jelentette és a kreatíviparral kiépített kapcsolatunk is új szintre lépett, amikor stratégiai együttműködésre léptünk a kreatívipar legmeghatározóbb eseménysorozatával a 15 éves Design Hét Budapesttel. Ennek egyik „gyermeke” a Pure Design projekt, mely tulajdonképpen a Magyar Design stand továbbgondolása, hisz ott több fiatal tervező bemutatkozott már az elmúlt években, közülük többen már megértek az önálló megjelenésre is.

Az OTTHONDesign Ősz kiállításon a Pure Design standon megjelenők:

Design Hét Budapest
Falramagyar
Fabrikme
Viaplant