• #
  • #

Pure Design

és a   együttműködése

A HUNGEXPO Zrt. a magyar kiállítási piac legrégebbi és legnagyobb tapasztalattal bíró kiállítás-szervezője. Szakkiállításai szinte kivétel nélkül adott iparág meghatározó piaci fórumát, üzleti találkozóhelyét, kihagyhatatlan gazdasági eseményét jelentik.

Ezek közé tartozik a nagy múltú CONSTRUMA építőipari szakkiállítás is, mely mára egy évente 50.000 látogatót vonzó igazi otthonteremtési csokorrá vált. Ennek részeként szervezi a HUNGEXPO immár hetedik éve az OTTHONDesign kiállítást, mely a lakberendezés és a design tavaszi fóruma, gazdasági találkozópontja. E kiállítás szervezése során évek óta együttműködik a HUNGEXPO a kreatív ipar néhány fontos szereplőjével, mint a MOME, Bútorszövetség, Halasi Rita és Németh Gabriella. A cél alapvetően az volt, hogy a hazai kreatívipar (elsősorban a lakberendezés terén) fiatal tervezőinek tehetségét megmutassuk a szakmának és a nagyközönségnek, teret és lehetőséget kapjanak, hogy kreatívitásukat szélesebb körben is ismerjék és elismerjék. Olyan projektek jöttek létre, mint a Magyar Design vagy a Download Design.

         
A képeket Glázer Attila készítette az idei Magyar Design standon.

Az idei évben – mely az OTTHONDesign fejlődésének következő szintjét is jelenti az október 12-14. között megrendezésre kerülő őszi kiállítással – a kreatíviparral kiépített kapcsolatunk is új szintre lépett, amikor stratégiai együttműködésre léptünk a kreatívipar legmeghatározóbb eseménysorozatával a 15 éves Design Hét Budapesttel. Ennek egyik „gyermeke” a Pure Design projekt, mely tulajdonképpen a Magyar Design stand továbbgondolása, hisz ott több fiatal tervező bemutatkozott már az elmúlt években, közülük többen már megértek az önálló megjelenésre is. Az idei év tavaszán is jelentek meg már tervzők a Pure Design keretében önálló standdal.

Az OTTHONDesign Ősz kiállításon a Pure Design standon megjelenők:

Design Hét Budapest
Falramagyar
Fabrikme
Viaplant