• #
  • #

Nyitó lap

Tisztelt Partnerünk!

Az OTTHONDesign Ősz 2019-ban második alkalommal várta a lakberendezés iránt érdeklődőket. Az októberi rendezvény sikerrel zárta kapuit: a második alkalommal is bizalmat szavazó 100 kiállító a G pavilonban közel 20.000 látogató előtt mutathatta be újdonságait, termékkínálatát.
A lakásbelső kialakításának teljes termékkörét felölelő rendezvény 2020-ban ismét megrendezésre kerül. Már most jegyezze be naptárába!

Otthonteremtési kiállítás és vásár
2020. október 9-11.

Szakmai partnereink segítségével már dolgozunk a következő kiállítás programjain, az idei tapasztalatok, kiállítói és látogatói észrevételek, vélemények tükrében.
Célunk, hogy az idei kiállításnál még színvonalasabb, a látogatók számára vonzó, szakmailag kiemelkedő eseményt szervezzünk.

Ami biztosan nem változik:

  • A kiállítás középpontjában a lakásbelső kialakítása áll, minőségi és design termékek felvonultatásával, a hazai design és bútor szakma bemutatóival, programjaival színesítve.
  • Célközönsége alapvetően a nagyközönség (lakásberendezést tervező, lakását átalakító, új építésű ingatlan lakásbelső kialakítását tervező), kiegészülve a témában érintett szakmai célcsoportokkal (belsőépítészek, lakberendezők, designerek). Programjainkat úgy alakítjuk, hogy mindkét célcsoport megtalálja a számára vonzó tartalmat.
  • VIP est: az tavalyi kiállításhoz kapcsolódóan szervezett, a kiállítók mellett lakberendezőket, belsőépítészeket is invitáló társasági eseményt, kötetlen szakmai találkozót – szintén továbbfejlesztett formában -  idén is megtartjuk.

A gombra kattintva megtekintheti a jelentkezési ívet, melyen már tájékozódhat a kiállítás részletes tematikájáról és az árakról. Amennyiben már szeretné biztosítani helyét az eseményen, küldje el mielőbb jelentkezési ívét.

JELENTKEZÉSI KEDVEZMÉNY:

Azon cégek részére, akik itt voltak az áprilisi CONSTRUMA kiállítási csokron, és részt kívánnak venni az őszi rendezvényünkön is októberben, azok számára az OTTHONDesign ŐSZ helydíjából 20% kedvezményt kínálunk.

A kiállításról készült kisfilmből ízelítőt kaphat a rendezvény hangulatáról, programjairól.

Az első rendezvényről készített összefoglalót és látogatói analízist kérje e-mailben kollegáinktól!

SZÁMOLJON VELÜNK!

Építse be üzleti stratégiájába rendezvényünket is, további fejlődési lehetőséget teremtve cégének.

További információ:
KATONA ANGÉLA kiállításigazgató

e-mail: katona.angela@hungexpo.hu
tel: 061-263-6025, mobil: 0630/446-1311

MOLNÁR EMESE értékesítési manager
e-mail: molnar.emese@hungexpo.hu
tel: 061-263-6194, mobil: 0630/167-4009

POPOVICS NÓRA értékesítési manager
e-mail: popovics.nora@hungexpo.hu
tel: 061-263-6103, mobil: 0630/961-1635

Várjuk jelentkezését!