• #
  • #

Józsa István

A Józsa István formatervező által alapított YOZA márka magas minőségű bútorok és lakáskiegészítők gyártásával foglalkozik. A YOZA tárgyakra jellemző funkcionális esztétika az statikai struktúrák és az anyagok felhasználhatóságának mély megértéséből ered. Tükröt állítva fogyasztói társadalom „dobd el és vegyél újat” tárgyainak, a nemes anyagokból történő szakszerű, letisztult építkezés jellemzi, az időtlen modernizmus szemléletével.  A YOZA  termékek nagy része lehetőséget ad arra, hogy a vásárló az alkotási folyamat részesévé váljon, és konfigurációs lehetőségek által alakítsa ki a tárgy végleges képét. 

VERTIGO polc
A VERTIGO egy légiesen könnyed polcrendszer, melyben a rendelkezésre álló, négy különböző hosszúságú távolságtartó konzol segítségével, függőlegesen tetszőleges számú polclap építhető össze.Speciális statikai konstrukció, mely a filigrán elemek használata mellett is nagy teherbírást és stabilitást eredményez. A design és az esztétikai megjelenés a statikai rendszer eredménye, annak egyértelmű megjelenítésével. A polclapok távolsága a felhasználó igényeinek megfelelően konfigurálható. A négy különböző hosszúságú távolságtartó konzol felhasználásával 24, 36, 60, 75 cm-es polclapok közötti távolság alakítható ki.


ORITABLE dohányzóasztal
Origami stílusú, nagy teherbírású, edzett üveg dohányzóasztal, melynek lábazata újságok, könyvek elhelyezésére alkalmas. Anyaga: festett fém lábazat, edzett üveglap


Bővebben: ITT
Instagram
Facebook