• #
  • #

BOOOK Kiadó

A BOOOK Kiadó az OTTHONDesign Ősz kiállításon

A BOOOK Kiadó 2008-as megalakulása óta törekszik igényes, tartalmas és innovatív könyvek megalkotására szakmai műhelyében. Kiadványaink többsége gasztronómiai, illetve design-fókuszú. Szakácskönyveink a legjobb recepteket kínálják a hagyományos vagy reformtáplálkozást folytatók, a különleges táplálkozási igényű, egészségtudatos vagy speciális diétát követő olvasóink számára egyaránt. Vegetáriánus, vegán, glutén- vagy laktózmentes receptgyűjteményeink éppúgy nélkülözhetetlenek a mindennapokban, mint a klasszikus magyar édességeket, a gyorsan összedobható ételeket vagy épp a legizgalmasabb vadételek leírását közreadó köteteink. Könyves műhelyünknek a legnépszerűbb gasztrobloggerek épp úgy tagjai, mint a világhírű séfek. Célunk, hogy olyan minőségi, kívül-belül egyedi kiadványokat alkossunk, amelyek nemcsak hasznosak, hanem a szemet is gyönyörködtetik – ennek elismeréseként több kiadványunkat, köztük a Magok a konyhában és a Hungarian Dessert Book című kötetünket is kitüntették a világ legszebb és legjobb szakácskönyveit díjazó Gourmand Awardson.

Design és szépirodalmi témájú könyveink ugyancsak a minőség iránti elkötelezettségünk jegyében készülnek. Kiadványaink elérhetők a könyvesboltokban vagy a www.boook.hu-n.

BOOOK Kiadó bemutatja:

Október 11. péntek 14 óra / Kollár Bori (borarti)
Kincskoszorú: dekoráció erdei kincsekből.

További információk: ITT►


Fotó: BOOOK Kiadó/Zergi Borbála 

15 órától Kollár Bori dedikálja a Boook Kiadó standjánál legújabb könyvét: Alkoss szabadon – Kreatív ötlettár kicsiknek és nagyoknak c. könyvét.
A standon a kiadó többi könyve is megvásárolható. Továbbá ITT és ITT

Október 12. szombat 11 óra Kollár Franci OTTHON-MUNKA- ÉLETMÓD kreatív tanácsadó
MoodBoardkészítés Workshop – Hogyan készíts vizuális koncepciótervet a környezeted kialakításához?

További információk: ITT►

https://www.franciskakollar.com

Október 13. vasárnap  11 óra Brandt Diána
Így készíts egyedi párnahuzatot pecsételéssel!

További információk: ITT►

Október 13. vasárnap  14 óra Brandt Diána
Színeskosár-festés.

További információk: ITT►