Nyitó lap

Tisztelt Partnerünk!

Tavaly ősszel már írtunk előzetesen a HUNGEXPO 2018-ban induló új kiállításáról, az OTTHONDesign Őszről. Az eltelt időszakban sokat dolgoztunk e kiállítás előkészítésén, kapcsolódó szakmai tartalmak összeállításán, szakmai partnerekkel együttműködések kialakításán.

ÖNNEK IS AJÁNLJUK

1. Otthonteremtési kiállítás és vásár
2018. október 12-14.

Az új kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll.
A már jól ismert és magas színvonalú tavaszi OTTHONDesign kiállítást továbbgondoltuk, a korábbi partnerek mellett új szereplőkkel is kiegészült szakértői csapattal fejlesztettük és még tartalmasabb, izgalmasabb programokkal várjuk a résztvevőket.
A három naposra tervezett esemény alapvetően a nagyközönséget célozza, de az első napra koncentrált szakmai programokkal a szakmát is meg kívánjuk szólítani. A rendezvény hiánypótló lesz az őszi szezonban a nagyközönség számára, a design szakma pedig egy újabb találkozópontként tekinthet a rendezvényre, melynek Stratégia partnere a DESIGN HÉT Budapest fesztivál.

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2018. FEBRUÁR 28.

Ráadásként azon cégek részére, akik bejelentkeznek az áprilisi OTTHONDesign kiállításra, és részt kívánnak venni az őszi induló rendezvényünkön is, az OTTHONDesign ŐSZ helydíjából 20% kedvezményt kínálunk.

KERESSEN MINKET!

További információ:
KATONA ANGÉLA projekt manager

e-mail: katona.angela@hungexpo.hu
tel: 061-263-6025, mobil: 0630/446-1311

ABONYI ESZTER értékesítési manager
e-mail: dugonics.eszter@hungexpo.hu
tel: 061-263-6023, mobil: 0630/495-6497

Reméljük felkeltettük érdeklődését új kiállításunk iránt.

Várjuk jelentkezését!

Budapest, 2018. január 31.

 
Szilvási Krisztina                     Katona Angéla
   üzletág igazgató                    projekt manager