• #
  • #

Nyitó oldal

Élettel teli otthon

Otthonunk nem csak egy lakóhely, hanem életünk központja. Itt éljük mindennapjainkat akár egyedül, akár családdal. Ez az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ha kell, ide vonulunk el a világ zajától, itt töltődünk fel, pihenünk. Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben segítséget nyújthat október 11-13. között az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár keretében a HUNGEXPO területén.

Vásárolja meg a jegyét már most!

    

FÓKUSZBAN: a lakásbelső kialakítása és a design

Közel 100 kiállító hozza el termékeit, mutatja be a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni. A színvonalas, minőségi termékkör mellett a rendezvény számos programmal, tanácsadással, DIY workshopokkal, bemutatókkal, sőt mobil műhellyel is várja az érdeklődőket, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az álom otthon kialakításához.

Lakberendezz velünk!

Minden nap ingyenes lakberendezési tanácsadás várja a látogatókat, naponta több lakberendező áll a látogatók segítségére, hogy lakberendezési problémáikra megoldást találjanak.

Design & GO - A konyhám és én

Egyedi konyhabútor tervezése, tanácsadással, a Bútorszövetség tagvállalatinak és a  Lakberendezők Országos Szövetsége tervezőinek közreműködésével.  
A konyhám és én – Űrutazás a bútorodig, gyorsan, átláthatóan, kitérők nélkül 
Készülj ránk! Hozd az alaprajzod vagy rajzold fel konyhád kb. méreteit az általunk adott #mitválaszthatok kiadványra. Itt már előre kiválaszthatod a neked tetsző stílust, arányokat, anyagokat. Lakberendezőnk egy rapid randin, már el is kezdi veled a közös tervezést! 20 perc alatt eléd tárul konyhád 3 dimenziós látványterve és egy hozzávetőleges árat is kapsz!

SZETT - OTTHON

A SZETT ( Szőnyegtervezők Társasága ) tervezőinek egyedi tervezésű szőnyegeit, textilképeit, akusztikai paneljeit, takaróit, párnáit, bútorszöveteit, dekor tárgyait ismerheti meg a nagyközönség, együttműködve magyar társtervezők bútoraival. A textilkészítésbe pedig interaktiv programok segítenek betekintést adni.

WOOD LIKE

A Wood Like egy jól felszerelt faipari műhely, ahol néhány órára mesteremberré válhatunk. Sőt még ennél is több: olyan DIY workshopok sorozata, amelyeken laikusok és az asztalos szakmával közelebbről is megismerkedni vágyók alkothatnak közösen.

WOOD LIKE After Pop up store

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára, hogy bemutatkozzanak termékükkel a nagyközönségnek.

FABLAB Budapest  a kiállításon

A kiállítás három napja alatt kitelepül a FABLAB csapata egy mobil digitális műhellyel, ahol 3D nyomtató, lézervágó, speciális CNC várja mindazokat, akik saját maguknak, saját használatra alkotnának tárgyakat – némi segítséggel.

LAKÁS 2019 – Találd meg álmaid otthonát!

A kiállítással egy időben került megrendezésre a LAKÁS 2019 kiállítás, így aki még csak az álmodozás, tervezés fázisában volt, akár álmai otthonát is megtalálhatta a szomszédos pavilonban. Az OTTHONDesign Ősz kínálatából pedig akár be is rendezhette!


VISSZATEKINTÉS

Szakmai partner: